Onze Cattery

Wie zijn wij?

Wij zijn Bart en Kimberley van Eijck. Vader en dochter en hebben de cattery voortgezet na het overlijden van Jolanda (onze moeder & vrouw) na een ziektebed van bijna 4 jaar. Met veel liefde en passie hebben we enkele keren per jaar een nestje wondertjes. 


 

Hoe het is begonnen
Ons verhaal start eigenlijk met een kat uit het asiel onze Willie, echter vond mijn vader zo'n blauwe kat van televisie mooier. Hierdoor begon de zoektocht en mochten we al vrij snel ons aller eerste britje Wallie verwelkomen in ons gezin. We waren meteen besmet met het ''brittenvirus'' en zo waren binnen de kortste keren ook Jelle en Giorgia toegevoegd aan ons mooie gezin. En door Giorgia zijn we in 2009 begonnen met onze cattery.
Brits kort- en langhaar Cattery Jokibeba
Onze naam is bedacht door de eerste letters van de namen van ons gezin.
Jo : Jolanda, Ki : Kimberley, Be : Benny, Ba : Bart


Met een lach en een traan
Helaas werd Jolanda in 2014 ziek..
Hierdoor werd alles heel onzeker, ook voor de cattery. Want hoe ga je verder als het niet goed gaat met je geliefde en de vrouw waardoor alles is begonnen.
5 mei 2017 overleed Jolanda en gingen wij een zware periode tegemoet. Maar ondanks alle tegenslagen hebben we er samen toch voor gekozen om met de cattery verder te gaan..
En hier genieten we nog iedere dag van


waar staan wij voor?
Onze cattery is kleinschalig en puur als hobby.
Wij vinden het belangrijk dat onze katten en kittens in huiselijke kring opgroeien en leven. Doordat we vanaf de geboorte dag in dag uit doorbrengen met de kittens, groeien onze wondertjes ook mensgericht op.
Bij ons thuis komen dat betekend knuffelen met de poezen en het huis verlaten met haren op je kleren.
Wij zien onze britjes ook echt als een onderdeel van onze familie en niet alleen als huisdier.
Als onze britten blinken ook uit in karakter en in uiterlijk. Je ziet en merkt dat het een Jokibeba kat is.

 

E-mailen
Bellen
Info
Instagram